POSLOVNI PODACI

Naziv: Softkom S d.o.o.
Sjedište: Vožda Karađorđa bb, 79000 Prijedor
JIB: 4404861600007
MSB: 67-01-0027-22

O NAMA

Osnovani smo s ciljem stvaranja pouzdane organizacije sposobne za kontinuiranu analizu zahtjeva korisnika i tržišta, razumijevanje trenutnih potreba te predviđanje budućih. Ideja je da na osnovu tih dragocjenih saznanja i poznavanja informacijskih tehnologija stalno unapređujemo stabilni poslovni softver uz pružanje snažne tehničke podrške.

Težimo da naša organizacija akumulira znanje koje omogućava isporuku savršenog poslovnog softvera koji se lako instalira i implementira, stabilan je, pouzdan i čije funkcije nadmašuju očekivanja korisnika. Želimo izgraditi dugoročan partnerski odnos s našim korisnicima i biti prepoznati kao pouzdan i koristan partner.

Naš najvažniji proizvod je poslovni softver Sors. Neprestano radimo na njegovom unapređenju, a ključni saveznik u tom poslu su naši korisnici bez čijeg mišljenja, sugestija, primjedbi i zahtjeva ne bismo mogli postići bilo kakve rezultate. Do sada smo uspješno implementirali poslovni softver Sors u preko 2.000 preduzeća različitih veličina i djelatnosti.