Program za maloprodaju Sors MP

PROGRAM ZA MALOPRODAJU

Sors MP je kompletno softversko rješenje za maloprodaju. Podržava rad s većinom fiskalnih uređaja, omogućava jednostavno kreiranje kalkulacija, nivelacija, povratnica i drugih dokumenata. Uključuje izvještaje kao što su stanje zaliha, dnevni promet, izvještaj o dobiti i razlici u cijeni. Može se koristiti u jednom ili više objekata.

Program za veleprodaju Sors VP

PROGRAM ZA VELEPRODAJU

Sors VP je poslovni softver namijenjen preduzećima čija je djelatnost trgovina na veliko. Ovaj poslovni softver omogućava evidenciju nabavke i izdavanja robe, automatizuje izdavanje računa i predračuna. Sadrži veliki broj izvještaja kao što su stanje zaliha, kartice kupaca i dobavljača.

Program za fakturisanje Sors FA

PROGRAM ZA FAKTURISANJE

Sors FA je poslovni program koji obuhvata sve funkcije vezane za izdavanje računa, predračuna i ponuda, a također omogućava i evidenciju rashoda. Obuhvata izvještaje o ostvarenim prihodima i rashodima, kao i kartice kupaca i dobavljača, ali nema mogućnost praćenja prometa robe.

Program za knjigovodstvoSors KG

PROGRAM ZA KNJIGOVODSTVO

Program za finansijsko i robno-materijalno knjigovodstvo. Jednostavan za korištenje, sadrži sve propisane obrasce, kao i veliki broj analitičkih izvještaja. Potpuno je prilagođen za rad u mrežnom okruženju. Ovaj program je posebno pogodan za knjigovodstvene agencije.