PROGRAM ZA VELEPRODAJU SORS VP

Program za veleprodaju Sors VP je potpuno rješenje namijenjeno za evidentiranje poslovnih promjena i analizu poslovanja u veleprodaji.

Automatizuje i ubrzava evidenciju prijema i izdavanja robe, izradu ponuda, predračuna, računa i drugih dokumenata. Program automatski generiše izvještaje kao što su kartice kupaca, lagerske liste, promet robe po kupcima, knjiga primljenih računa… Mogućnost ljudske greške prilikom unosa i obrade podataka svedena je na minimum.

Program za veleprodaju Sors VP je dizajniran tako da se svi podaci čuvaju na jednom mjestu, u jednoj bazi podataka kojoj istovremeno može pristupiti više korisnika. Takođe, omogućen je rad na udaljenim lokacijama.

IZDANJA PROGRAMA

Program za veleprodaju Sors VP ima dva izdanja koje se razlikuju po svojim funkcijama i cijeni.

 • SORS VP

  KM35.00 / mjesečno

 • ROBNI PROMET
 • IZLAZNI DOKUMENTI
 • ULAZNI DOKUMENTI
 • PROMET P TEKUĆIM RAČUNIMA
 • IZVJEŠTAJI
 • MOGUĆNOST RADA NA UDALJENIM LOKACIJAMA
 • FINANSIJSKO KNJIGOVODSTVO
 • SORS VP Plus

  KM50.00 / mjesečno

 • ROBNI PROMET
 • IZLAZNI DOKUMENTI
 • ULAZNI DOKUMENTI
 • FINANSIJSKI PROMET
 • IZVJEŠTAJI
 • MOGUĆNOST RADA NA UDALJENIM LOKACIJAMA
 • FINANSIJSKO KNJIGOVODSTVO

Cijene su izražene bez PDV-a.
Naplata se vrši za jednu godinu unapred.
Navedene cijene predstavljaju jedine troškove prema Softkomu – implementacija programa (instalacija i obuka za rad u programu) uključena je u cijenu i ne naplaćuje se posebno.
Navedene cijene podrazumijevaju pravo korisnika da instalira program za kasu na jedan računar, a ostale dijelove programa na dva računara.

USLUGE UKLJUČENE U CIJENU

Instalacija programa u računare kupca
Instalacija programa na računarima kupca uključena je u cijenu i ne naplaćuje se posebno. Prema vlastitim potrebama i organizaciji, korisnik može samostalno izvršiti instalaciju programa koristeći priložena uputstva.

Obuka zaposlenika za rad u programu
Obuka zaposlenika za rad u programu uključena je u cijenu i ne naplaćuje se posebno.

Tehnička podrška za korišćenje programa do 50 poziva ili 5 sati rada godišnje
Usluga tehničke podrške, do 50 poziva ili 5 sati rada godišnje, uključena je u navedene cijene. Sa korisnicima koji imaju potrebu za većim obimom tehničke podrške, cijene se ugovaraju prema zahtjevu.

PRAVA KOJA KORISNIK STIČE ZAKUPOM PROGRAMA (LICENCA)

Zakup programa
Korisnik zakupljuje pravo korišćenja programa za veleprodaju Sors VP na određeni vremenski period. Minimalni period zakupa programa je jedna godina.

Pravo na instalaciju programa u dva računara
Korisnik ima pravo instalirati program za veleprodaju Sors VP u dva računara koja koriste jednu bazu podataka. Posle instalacije u prva dva računara korisnik može da izabere dijelove programa (module) koje želi instalirati u sledeće računare. Pravo na instalaciju dijelova programa (modula) u svaki sledeći računar, posle drugog, se naplaćuje po važećem cjenovnku.

TEHNIČKA PODRŠKA

Nudimo snažnu tehničku podršku za sve naše proizvode.

Tehnička podrška

SERVERI

Nudimo mogućnost zakupa baza podataka u našim serverima.

Zakup baze podataka

ZAKAŽITE PREZENTACIJU

Prezentaciju programa za veleprodaju možete zakazati pozivom na broj telefona 065 909 093.

Zakažite prezentaciju

DODATNI MODULI

Dodatni moduli su namenjeni korisnicima koji imaju specifične potrebe i njihova kupovina nije obavezna.

PROIZVODNJA

Modul za proizvodnju obuhvata sastavnice, prijemnice, radne naloge, trebovanja i predajnice. Omogućava automatizaciju evidencije kompletnog proizvodnog procesa. Cijena modula iznosi 15 KM mjesečno, odnosno 180 KM godišnje.

PROGRAM ZA IZDAVANJE FISKALNIH RAČUNA - SORS KASA

Sors Kasa, prilagođen za izdavanje fiskalnih računa u maloprodaji, ističe se svojom jednostavnom upotrebom i mogućnostima prilagodbe poslovnim potrebama. Cijena modula iznosi 25 KM mjesečno, odnosno 300 KM godišnje.

POVEZIVANJE SA WEB PRODAVNICOM

Ovaj modul omogućava razmjenu podataka između veleprodajnog softvera i web prodavnice putem slanja informacija o proizvodima, stanju zaliha i cijenama u web prodavnicu, dok preuzima podatke o naručenim proizvodima iz web prodavnice. Čitav proces je automatiziran. Jednokratna cijena modula iznosi 100 KM.

SERVIS

Ovaj modul je namijenjen firmama koje pružaju usluge servisa. Sadrži revers (dokument za evidenciju prijema robe u servis) kao i radni nalog koji može imati različite statuse (u radu, završen, itd.). Integriran je sa veleprodajnim softverom. Jednokratna cijena modula iznosi 100 KM.

VIŠEKORISNIČKA UPOTREBA

Broj korisnika koji mogu koristiti program za veleprodaju Sors VP nije ograničen. Svaki korisnik može imati vlastiti korisnički nalog, a postoji mogućnost ograničavanja pristupa podacima. Na primjer, jedan korisnik može izdavati račune, ali neće imati pristup podacima koji se odnose na evidenciju rashoda. Drugom korisniku može biti odobreno pregledavanje svih podataka, ali mu se može uskratiti pravo unosa novih ili izmjene postojećih podataka.

RAD U MREŽI I RAD NA UDALJENIM LOKACIJAMA

Softver za veleprodaju Sors VP potpuno je prilagođen radu u mrežnom okruženju, što znači da su podaci centralizirani u jednoj bazi podataka kojoj istovremeno može pristupiti više korisnika. Takođe, omogućen je rad na udaljenim lokacijama.

RAD SA VIŠE SKLADIŠTA

Softver za veleprodaju Sors VP potpuno je prilagođen za rad s više skladišta. Lager lista, kartica robe i izvještaji o prodaji mogu biti prikazani za svako skladište pojedinačno ili za sva skladišta zajedno.